+32 (0)3/779.90.92
Home > Why Artesian Spas > Over ons

Over ons

De oprichtende partners van Artesian Spas kwamen samen met één doel: het voorzien van de beste kwaliteit spa’s, de meeste opties en de grootste keuze van producten. Met meer dan 100 jaar gecombineerde spa-ervaring, werkten ze samen om Artesian Spas op te richten. Bij aankoop van een Artesian Spa, word je deel van de familie, voorzien van dezelfde kwaliteit van de dienstverlening en de ondersteuning van het bedrijf waar het wereldwijd bekend om is.

De oprichtende partners van Artesian Spas kwamen samen met één doel: het voorzien van de beste kwaliteit spa’s, de meeste opties en de grootste keuze van producten. Met meer dan 100 jaar gecombineerde spa-ervaring, werkten ze samen om Artesian Spas op te richten. Bij aankoop van een Artesian Spa, word je deel van de familie, voorzien van dezelfde kwaliteit van de dienstverlening en de ondersteuning van het bedrijf waar het  wereldwijd bekend om is.

Artesian is niet één van de grootste spelers op de markt geworden door zich alleen te focussen op productie en marketing. We deden het door ons te focussen op mensen en hoe ze hun leven beter te maken. De tempo en toon van de wereld is hard, wat resulteert in een verscheidenheid van stress en gedrag gerelateerde kwalen. Van hoofdpijn, rugpijn tot diabetes, het bereik van moderne problemen roept om hulp.  En er is geen meer rustgevende, effectieve of plezierige vorm van opluchting dan een Artesian spa, liefdevol ontworpen om de levensstijl en de gezondheid van elke klant te verbeteren. Spa's zijn onze passie en we willen deze passie met u te delen.

Nergens is onze gepassioneerde inzet duidelijker dan in de ongeëvenaarde kwaliteit van onze spa's. Elk model is zorgvuldig ontworpen met een optie-rijke, optimale mix van elegantie en functionaliteit zonder een detail uit het oog te verliezen. Hoewel veel mensen spa’s als onbereikbare luxe zien, bouwt Artesian een spa voor elk budget. Werkend met ons wereldwijde netwerk van dealers, brengen we het comfort, tevredenheid en de voordelen die voortvloeien door het bezit van een Artesian Spa, naar de gemiddelde persoon.

Of u nu woont in Californië, het Midden-Westen, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, of één van de meer dan 300 markten wereldwijd bediend door erkende Artesian Spas dealers; U kan vertrouwen dat een investering in een Artesian één van de verstandigste investeringen is die u kunt maken. Artesian bouwt een spa voor elk budget, van high-end voor degenen die gewend zijn aan ongeëvenaarde luxe, tot het midden en lagere prijsklasse, waar goede kwaliteit belangrijk is, zelfs met een beperkt budget. Of u nu jong of oud bent, Artesian heeft de spa voor u.

We zijn Europa's grootste leverancier van high-end luxe Hot Tubs en buiten Spa's met veel Hot Tub handelaars over heel Europa.

 

Lees meer over ons.

      

 

 

Artesian Spas heeft een globaal dealer netwerk. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde dealer/showroom. .