+32 (0)3/779.90.92
Home > Modellen > Tidal Fit

Tidal Fit

Geen enkele andere zwemspa of trainingszwembad kan tippen aan de specificaties en de kenmerken van de TidalFit. In dit model kan een stevige tegenstroom worden opgewekt, zodat u hier van de ultieme zwemspa-ervaring kunt genieten. Deze trainingsspa is ook uitgerust met trainings- en roeiapparatuur, hydrotherapiezitplaatsen, een waterval en verlichting. Daarnaast zijn nog veel meer opties verkrijgbaar. Met onze Semi-in-ground-optie voor de TidalFit kunt u de TidalFit zelfs in de grond of in de vloer laten inbouwen.

De TidalFit zwemspa en trainingsspa biedt meer mogelijkheden dan andere zwemspa’s die op de markt worden aangeboden. Met de TidalFit kunt u kiezen tussen twee verschillende instelbare zwemjets, die beide een variabele zwemstroom opwekken die zowel voor lichte als voor sterke zwemmers geschikt is. Maar het trainingselement van de TidalFit blijft niet beperkt tot die mogelijkheden. Verder zijn er nog stretchriemen, roei-uitrusting en weerstandsbanden, zodat u over de ultieme training beschikt.

 

De TidalFit beschikt over een dubbele hydrotherapie-optie, waarmee u uw spieren na uw work-out tot rust kunt laten komen. Onder meer dankzij het gebruik van verschillende premium jets die door de gepatenteerde DirectFlow™-technologie van Artesian worden aangedreven, haalt u hiermee de volledige watergymervaring in huis.

 

Bovendien kunt u uw TidalFit spa met de optionele meerkleurige ledverlichting, de krachtige geluidsystemen en de Crystal ProPure Ozone-kamer van Artesian ook perfect gebruiken als ontspannings- en entertainmenthub zodra u klaar bent met uw oefeningen.

NIEUW – Met de Semi-in-ground TidalFit kunt u de spa half inbouwen in de vloer en kunt u toch nog alle apparatuur gebruiken. Deze oplossing biedt een unieke eenvoudige zwemspa-optie.

Meer informatie vindt u op www.tidalfit.co.uk.

We zijn Europa's grootste leverancier van high-end luxe Hot Tubs en buiten Spa's met veel Hot Tub handelaars over heel Europa.

 

Lees meer over ons.

      

 

 

Artesian Spas heeft een globaal dealer netwerk. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde dealer/showroom. .