+32 (0)3/779.90.92
Home > Modellen > South Seas Spas

South Seas Spas

South Seas Spas bieden een uitstekende waarde voor hun geld, doordat alle kenmerken en specificaties die u van Artesian verwacht, hierbij in een betaalbaar assortiment hot tubs zijn geïntegreerd. Deze hot tubs zijn echter zoveel meer dan gewoon betaalbaar: ze vallen immers op door hun innovatieve ontwerp, hun meerkleurige sfeerverlichting en hun ongelooflijke opties op het vlak van de geluidsystemen.

South Seas Spas helpt u om u te ontspannen en optimaal te genieten van alle psychische en fysieke gezondheidsvoordelen die u van deze hot tubs mag verwachten. Deze modellen werden zo ontworpen, dat ze op iedere zitplaats een intense en gevarieerde hydrotherapiemassage geven. Ze zijn daarenboven uitgerust met aangename elementen zoals een meerkleurige ledverlichting en de pillowfall waterval. Artesian heeft het altijd heel belangrijk gevonden om iedereen een geschikte hot tub aan te bieden zonder in te leveren aan kwaliteit. Dat is de reden waarom we in dit assortiment twee unieke klassen hebben ontworpen:

Standard Class – Betaalbare hot tubs met acht innovatieve ontwerpen. Met een modern design, jets van roestvrij staal en een massagefunctie die aan de wensen van de gebruiker kan worden aangepast.

 

Deluxe Class – Upgrade naar een hogere klasse. Iedere spa is voorzien van een led-verlichtingssysteem, een watervalkussen met achtergrondverlichting en tot drie keer het vermogen en jets van de Standard Class.

Meer informatie vindt u op www.southseasspas.co.uk.

We zijn Europa's grootste leverancier van high-end luxe Hot Tubs en buiten Spa's met veel Hot Tub handelaars over heel Europa.

 

Lees meer over ons.

      

 

 

Artesian Spas heeft een globaal dealer netwerk. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde dealer/showroom. .