+32 (0)3/779.90.92
Home > Modellen > Island Spas

Island Spas

Island Spas van Artesian bieden een selectie van met de hand gevormde hoogwaardige hot tubs. Ze worden door de klanten gekozen om hun functies die garant staan voor ongeëvenaarde hydrotherapeutische effecten, energie-efficiëntie en waterkwaliteit. Deze luxueuze hot tubs zijn de belichaming van hoge kwaliteit en aandacht voor detail.

De fascinerende schoonheid en de wereldkwaliteit van iedere Island Spa zijn onmiddellijk herkenbaar en spreken vooral de veeleisende klanten aan die alleen tevreden zijn met het beste. Ieder met de hand gevormd ontwerp sluit perfect op het lichaam aan, zodat u zich in uiterst comfortabele omstandigheden kunt ontspannen terwijl u geniet van een krachtige diepe weefselmassage.

 

Het geheim van de zinvolle hydrotherapie achter iedere Island hot tub zit in de gepatenteerde Helix™-jets van Artesian, die zo werden ontworpen dat telkens opnieuw een krachtige dubbele spiraal water in de spa wordt geblazen. Die waterstroom boort zich als het ware diep in de beoogde spier, neemt de spanning weg en helpt de spier ontspannen, wat het herstelproces in de hand werkt. Artesian besteedt ook heel veel aandacht aan energie-efficiëntie.

Zo overtreffen de Island-modellen niet alleen de normen van de energiewetgeving in Californië, maar ook de meeste concurrenten.

In een Island Spa komt uw lichaam helemaal tot rust en geniet u van een hoog niveau van welzijn.

Santa Cruz

Na een lange dag, laat uw pijnlijke spieren genieten van de ultieme hydrotherapie van de Santa Cruz. De strategisch geplaatste jets in deze spa met li..

More about the Santa Cruz.

Nevis

Niemand hoeft u te vertellen hoe belangrijk het is om wat tijd te vinden voor uzelf. Stuur uw stress en zorgen weg als u ontspant in uw eigen ligstoel..

More about the Nevis.

Captiva

Het is makkelijk om te “verdwaald” te raken als u heerlijk, ontspannen naar de geluiden van het circulerende water luistert samen met krac..

More about the Captiva.

Antigua

Met Hydrotherapie is aangetoond dat het uw lichaam en geest revitaliseert, het helpt voor het genezen van beschadigd weefsel en voor het lichten verli..

More about the Antigua.

Grand Cayman

De Grand Cayman geeft je genoeg redenen om alleen of met vrienden en familie te ontspannen. Met meerdere jet regelingen en open zithoek, is deze Islan..

More about the Grand Cayman.

Grand Bahama

Zet uw tv, videospelletjes en andere afleidingen maar opzij en geniet buiten samen uw familie elk seizoen van het jaar. Vergeet de spierspanning met e..

More about the Grand Bahama.

Barbados

Barbados omarmt de handgemaakte kunst en innovatieve prestaties die Artesian Spas heeft gedefinieerd voor het afgelopen decennium. Deze unieke dubbele..

More about the Barbados.

Bimini

U zal zien dat makkelijk zal zijn om tijd te vinden om samen te relaxen met uw familie. Deze is speciaal ontworpen voor familie en vrienden. Hierdoor ..

More about the Bimini.

We zijn Europa's grootste leverancier van high-end luxe Hot Tubs en buiten Spa's met veel Hot Tub handelaars over heel Europa.

 

Lees meer over ons.

      

 

 

Artesian Spas heeft een globaal dealer netwerk. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde dealer/showroom. .