+32 (0)3/779.90.92
Home > Modellen > Hot Tubs

Hot Tubs

Bij Artesian Spas beschikken we over een ruime voorraad betaalbare en luxueuze hot tubs, die in iedere woning passen. We zetten alles nog even voor u op een rijtje, zodat u snel de hot tub vindt die u nodig hebt.

Het neusje van de zalm op het vlak van luxe – hot tubs in de EU.

Ons Platinum Elite-assortiment biedt het summum van luxueuze hot tubs met een toonaangevende spa boordevol kenmerken die u helpen om de stress te bestrijden.

Pillowfall - The Waterfall Pillow

Bij wijze van voorbeeld: ons Quail Ridge Hot Tub standaardmodel is uitgerust met twee watervalkussens, waarmee u uw nek en uw rug met warm water kunt verwennen terwijl u gewoon op uw plaats zit terwijl het water zijn magische krachten uitoefent. Deze spa is ook uitgerust met leds, die een ontspannen sfeer creëren.

Als u op zoek bent naar de luxueuze hot tub, hoeft u niet langer meer rond te kijken: de Platinum Elite Range is precies wat u zoekt en is beschikbaar met een reeks fantastische upgrades.

Bekijk ons Platinum Elite-assortiment hier.

 

Met de hand gevormd voor ergonomische uitmuntendheid

Ons Island Spa-assortiment bestaat uit spa’s die gemaakt zijn op basis van traditioneel met de hand gevormde mallen, die garant staan voor een perfecte ergonomie. Hierdoor kunt u rekenen op het summum van luxe en prestaties in een betaalbare hot tub van de hoogste kwaliteit. Onze Island Spa’s zijn uitgerust met de wereldbekende en gepatenteerde Helix™-jets en worden meestal gekozen voor hun onklopbare hydrotherapeutische en energie-efficiëntie.

Dus als u op zoek bent naar een spa die standaard over meer kenmerken beschikt dan ieder ander merk, moet u hier zeker ons aanbod Island Spa Hot Tubs bekijken.

 

We zijn Europa's grootste leverancier van high-end luxe Hot Tubs en buiten Spa's met veel Hot Tub handelaars over heel Europa.

 

Lees meer over ons.

      

 

 

Artesian Spas heeft een globaal dealer netwerk. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde dealer/showroom. .