+32 (0)3/779.90.92
Home > Modellen > Garden Spas

Garden Spas

Onze unieke Garden Hot Tubs vormen de perfecte aanvulling op iedere kleine ruimte. Deze spa’s zijn weliswaar kleiner, maar ze zijn toch nog uitgerust met de hydrotherapietechnologie van de hoogste kwaliteit en ze nemen geen genoegen met lagere prestaties.

Als u op zoek bent naar energie-efficiëntie, kwaliteit en een krachtige hydrotherapie in een kleine ruimte, dan zijn de Garden Spas net wat u zoekt. Garden Spas worden op een unieke manier ontworpen, zodat ze perfect inspelen op de steeds hogere eisen die worden gesteld aan hoogwaardige hot tubs die in een kleinere tuin worden opgesteld.

 

Dit assortiment zal u niet teleurstellen, ongeacht of de spa bedoeld is om op een kleine buitenplaats, een terras of in een persoonlijke sparuimte te worden geïnstalleerd. En ook op plaatsen met krappe toegangsruimten is er een oplossing: twee van de drie modellen werden zo ontworpen, dat ze doorheen een standaard deuropening kunnen worden gedragen.

 

Het Garden Spa-assortiment bestaat uit 6 unieke ontwerpen:

 

De Hydrangea en de Iris, onze mooie hot tubs voor 4 personen. Met hun 27 jets, een volledig instelbare massagefunctie en de keuze tussen open zitplaatsen of een ontspannende loungeplaats zijn deze modellen de perfecte ruimtebesparende spa’s voor het gezin.

 

De Hibiscus, Camellia en Azalea zijn onze hot tubs voor 2 personen. Beide zijn uitgerust met 21 jets, voetjets en dubbele loungeplaatsen en zijn daardoor perfect geschikt voor paren die op zoek zijn naar een spa waar zij met hun tweeën kunnen van genieten.

 

De Gardenia, onze hot tub voor één persoon, biedt ten slotte een krachtige hydrotherapie-ervaring voor één gebruiker.


Wie meer informatie wenst en de modellen van dichtbij wil bekijken, kan terecht op www.gardenspas.co.uk.

We zijn Europa's grootste leverancier van high-end luxe Hot Tubs en buiten Spa's met veel Hot Tub handelaars over heel Europa.

 

Lees meer over ons.

      

 

 

Artesian Spas heeft een globaal dealer netwerk. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde dealer/showroom. .