+32 (0)3/779.90.92
Home > Health > Stress Relief

Stress Relief

Een regelmatig gebruik van de hydrotherapiefuncties in uw Artesian spa komt uw gezondheid ten goede. U kunt hiermee op een efficiënte manier stress bestrijden.

​Er bestaan zowel fysiologische als psychologische redenen die verklaren waarom een spa er zo goed in slaagt om stress te bestrijden en om u te laten ontspannen tijdens drukke tijden. De combinatie van hydrotherapie, warmtetherapie en de opwaartse druk die u voelt in het water, helpt uw lichaam te ontspannen, om stijve spieren los te maken en om het bloed vrijer te laten stromen.

Hebt u tijdens stressmomenten last van hoofdpijn? Een doeltreffende hydrotherapie verhoogt de bloedcirculatie, waarmee hoofdpijn ten gevolge van spanning door stress kan worden verlicht. Massagejets, zoals die welke in Artesian spa’s worden gebruikt, kunnen spanning in stressgevoelige zones zoals de nek, de schouders en de onderrug onmiddellijk helpen verlichten. De opstelling van de Helix-jets in de Artesian spa’s werd zo gekozen, dat ze belangrijke drukpunten masseren en op die manier het summum in massagetherapie bieden. Laat de krachtige massage uw pijnlijke spieren verwennen en uw stress verlichten.

We zijn Europa's grootste leverancier van high-end luxe Hot Tubs en buiten Spa's met veel Hot Tub handelaars over heel Europa.

 

Lees meer over ons.

      

 

 

Artesian Spas heeft een globaal dealer netwerk. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde dealer/showroom. .