+32 (0)3/779.90.92
Home > Features > ThinkPak Exclusive to Platinum Elite

ThinkPak Exclusive to Platinum Elite

Thinkpak is een technologisch geavanceerd, modern spa-pakket met een volledig waterproof omhulsel.

 

 

 

 

 

 

 

 

ThinkPak

Thinkpak is een technologisch geavanceerd, modern spa-pakket met een volledig waterproof omhulsel.

 

Dit dunne en compacte spapakket werd functioneel ontworpen met innovatieve ingebouwde kenmerken. Alle foutmeldingen worden op de Smartpad-display weergegeven, waardoor de Thinkpak een grote flexibiliteit in het gebruik biedt en de mogelijkheid biedt om oorzaken van storingen snel op te sporen en op te lossen.

Thinktemp verwarmingselement

 

Dit verwarmingselement is een intelligent extern waterverwarmingssysteem dat als compleet onderhoudsvrije oplossing werd ontworpen. Het staat los van het spapakket en biedt verscheidende mogelijkheden, dankzij onder meer een ingebouwde temperatuursonde en een waterdebietdetector, waardoor het gebruik van een drukschakelaar overbodig wordt.

 

Het veiligheidssysteem van het verwarmingselement biedt meerdere niveaus van oververhittingsbeveiliging en regelt meerdere vermogensniveaus met één enkel element. Dit is het eerste verwarmingselement in de industrie met een ‘solid state’-controller, waardoor hij heel lang meegaat.

We zijn Europa's grootste leverancier van high-end luxe Hot Tubs en buiten Spa's met veel Hot Tub handelaars over heel Europa.

 

Lees meer over ons.

      

 

 

Artesian Spas heeft een globaal dealer netwerk. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde dealer/showroom. .