+32 (0)3/779.90.92
Home > Features > Salt Water Generator

Salt Water Generator

ISIS Technology van Genesis maakt gebruik van een zelfdiagnosecontroller. Hierdoor hebt u geen last meer van een droge huid, de vervelende geur van chemische producten en het lelijke uitzicht van de oude systemen die met tabletten werken.

Exclusief bij:

 


 

ISIS Technology van Genesis maakt gebruik van een zelfdiagnosecontroller. Hierdoor hebt u geen last meer van een droge huid, de vervelende geur van chemische producten en het lelijke uitzicht van de oude systemen die met tabletten werken. Voortaan kunt u moeiteloos rekenen op kristalhelder water.

 

Zuiver broom is niet hetzelfde chemische product dat in broomtabletten, poeders of vloeistoffen wordt gebruikt. Puur broom bevat immers geen chloor, bindelementen of andere middelen – en is vrijwel geurloos.

Hot tubs en spa’s die met de ISIS worden onderhouden, zijn zuinig en milieuvriendelijk. De ISIS is efficiënt en doeltreffend, kan gemakkelijk worden geïnstalleerd en bewaart duizenden liter water per jaar. ISIS is de BESTE oplossing waarmee u uw spa altijd schoon en uitnodigend kunt houden.

We zijn Europa's grootste leverancier van high-end luxe Hot Tubs en buiten Spa's met veel Hot Tub handelaars over heel Europa.

 

Lees meer over ons.

      

 

 

Artesian Spas heeft een globaal dealer netwerk. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde dealer/showroom. .