+32 (0)3/779.90.92
Home > Features > Rowing Seat

Rowing Seat

Gebruik uw Bimini voortaan ook als trainingtoestel dankzij het roeibankje. Met deze totale work-out versterkt u uw armen, buikspieren en benen.

Feature exclusive to:
Island Spas

 

 

Bimini Rowing Seat
 

Roeioefeningen zijn zacht en stellen uw lichaam niet aan schokken of belasting bloot. Hiermee kunt u de intensiteit van de oefening wel gelijkmatig spreiden over de drie belangrijkste spiergroepen van uw lichaam: het bovenlichaam, de benen en de armen. De gelijkmatige spreiding van de oefening zorgt voor een verstevigend effect voor alle spieren – in tegenstelling tot oefeningen die zich uitsluitend op één afzonderlijke groep richten.

 

Door stevig te roeien, kunt u uw aerobe capaciteit verbeteren, uw spiersterkte en uithoudingsvermogen ontwikkelen, uw lenigheid verbeteren en heel wat calorieën verbranden, wat helpt om gewicht kwijt te raken. De roeibewegingen vormen een stevige oefening voor de spieren in uw armen, uw borst, uw schouders, uw buik en het bovenste deel van uw rug. Bij deze oefening stelt u uw lichaam niet bloot aan sterke schokken, worden de knieën en de enkels ontzien en wordt een groot aantal calorieën verbrand doordat er zoveel spiergroepen aan het werk worden gezet. Roeien is ook een uitstekende oefening om uw gewrichten gezond te houden, aangezien de gewrichten hierbij een ruim bewegingsbereik volgen. Ten slotte is roeien een uitstekende training op aeroob en cardiovasculair vlak.

 

*De warmte van het water in de spa doet de hartslag stijgen. Om letsels te voorkomen, moeten deze oefeningen dan ook worden uitgevoerd in water met een temperatuur tussen 25 tot 27,7 °C.

 

We zijn Europa's grootste leverancier van high-end luxe Hot Tubs en buiten Spa's met veel Hot Tub handelaars over heel Europa.

 

Lees meer over ons.

      

 

 

Artesian Spas heeft een globaal dealer netwerk. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde dealer/showroom. .