+32 (0)3/779.90.92
Home > Features > ProPure Ozone Water Treatment

ProPure Ozone Water Treatment

In plaats van ozon in het water van de spa te injecteren – wat bij een ozonatiesysteem gebeurt – produceert de ProPure mengkamer ozon in een afzonderlijke kamer, die het water van de spa en de ozon samen isoleert.

In plaats van ozon in het water van de spa te injecteren – wat bij een ozonatiesysteem gebeurt – produceert de ProPure mengkamer ozon in een afzonderlijke kamer, die het water van de spa en de ozon samen isoleert. Deze mengkamer vernietigt op een efficiëntere manier bacteriën die in het water aanwezig kunnen zijn. Het door ozon gezuiverde water wordt dan teruggevoerd naar de spa. Gelijktijdig wordt er meer water naar de kamer gebracht, waardoor uiteindelijk al het water in de spa doorheen de mengkamer wordt geleid.

Dit proces beperkt aanzienlijk het risico op corrosie van de afdekhoes over de spa ten gevolge van de ozon en de geur die soms wordt veroorzaakt door ozon dat in het water van de spa wordt geïnjecteerd. Wanneer de ProPure mengkamer in combinatie met de Nature2-technologie wordt gebruikt, voldoet het water in de spa zelfs ruimschoots aan de normen van de EPA voor drinkwater in flessen.

*Island Class - ProPure Ozone is een optionele upgrade
*Platinum Elite Class - ProPure Ozone is standaard

 

 

 

 

 

Zo werkt de ProPure mengkamer
Schuif uw muis over de getallen als u uitleg wilt over iedere stap.

 

We zijn Europa's grootste leverancier van high-end luxe Hot Tubs en buiten Spa's met veel Hot Tub handelaars over heel Europa.

 

Lees meer over ons.

      

 

 

Artesian Spas heeft een globaal dealer netwerk. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde dealer/showroom. .