+32 (0)3/779.90.92
Home > Features > ProGuard Cover

ProGuard Cover

De ProGuard afdekhoes vormt een nog dikkere en veel sterkere barrière en is daardoor de perfecte keuze voor iedereen die in een streek woont waar extreme sneeuwval en koude tot de mogelijkheden behoren.

De ProGuard afdekhoes biedt extra isolatie in streken waar extreme sneeuwval en koude tot de mogelijkheden behoren. ProGuard afdekhoezen vormen een ongeveer 5 cm dikke extra isolatielaag boven de standaard afdekhoes. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken: de spa is veilig en de warmte wordt zelfs in extreme weersomstandigheden geïsoleerd.


De schuimkernen zijn gemaakt van onbewerkt polystyreenschuim en zijn taps uitgevoerd (van 10,16 tot 6,35 cm), zodat water er gemakkelijk kan aflopen. Ieder stuk schuim is gegroefd uitgevoerd met een kanaal van gegalvaniseerd staal dat de nodige ondersteuning biedt langs het scharnier. Iedere schuimkern is vervolgens afgedicht met een 4 mm dikke bekleding van polyethyleen, die waterabsorptie helpt voorkomen. Het afdekzeil is bestand tegen de effecten van zon en het weer, bespaart energie en zorgt voor een lagere ‘cost of ownership’.

 

We zijn Europa's grootste leverancier van high-end luxe Hot Tubs en buiten Spa's met veel Hot Tub handelaars over heel Europa.

 

Lees meer over ons.

      

 

 

Artesian Spas heeft een globaal dealer netwerk. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde dealer/showroom. .