+32 (0)3/779.90.92
Home > Features > Patented Helix Jets

Patented Helix Jets

Artesian Spas maakt gebruik van een baanbrekende technologie voor hydrotherapie! Ons bekende innovatieve jetsysteem is gebaseerd op het tijdloze concept van de helix, een driedimensionale dubbele spiraalvorm, die voor een unieke diep doordringende massage zorgt.

Artesian Spas maakt gebruik van een baanbrekende technologie voor hydrotherapie, die gebaseerd is op het tijdloze concept van de helix, een driedimensionale dubbele spiraalvorm. Deze gepatenteerde jet, waarvoor de toepasselijke naam Helix werd bedacht, werd ontworpen om een echt opmerkelijke watermassage te bezorgen, die alleen bij Artesian Spas wordt aangeboden. De jets werden ontworpen op basis van het concept van de dubbele helix en maken gebruik van een recht-directionale spiraal aan de binnenkant van de cilinder. Het water wordt daardoor roterend naar buiten geblazen, waardoor een jetpuls en een diepe massagedruk worden voortgebracht.

 

De grootste twee Helix-jets (de zogenaamde ProHelix) zorgen voor een hoog watervolume, waarmee grote spieren in het lichaam worden gemasseerd.

 

De middelgrote Helix-jets (de TheraHelix) zijn in kleine groepen in de spa geplaatst om spieren zoals de kuit, de achillespees, de deltaspieren, de biceps en de triceps te masseren.

De kleinste Helix-jets ten slotte (de AccuHelix) zijn in grote groepen opgesteld om grotere vlakken van het lichaam te masseren, zoals de volledige rug. In ieder Artesian Spa-model worden Helix-jets van vier tot vijf grootten als een totaalsysteem toegepast.

We zijn Europa's grootste leverancier van high-end luxe Hot Tubs en buiten Spa's met veel Hot Tub handelaars over heel Europa.

 

Lees meer over ons.

      

 

 

Artesian Spas heeft een globaal dealer netwerk. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde dealer/showroom. .