+32 (0)3/779.90.92
Home > Features > Maintenance Free Cabinetry Wood Paneling

Maintenance Free Cabinetry Wood Paneling

Het als optie verkrijgbare mooie PermaWood gaat lang mee en zorgt ervoor dat u nog vele extra jaren kunt genieten van een onderhoudsvrije spa. Onderhoudsvrije ombouwen rotten niet, roesten niet, vervormen niet, worden niet beschadigd en hoeven niet te worden vervangen.

Het als optie verkrijgbare mooie PermaWood gaat lang mee en zorgt ervoor dat u nog vele extra jaren kunt genieten van een onderhoudsvrije spa. Onderhoudsvrije ombouwen rotten niet, roesten niet, vervormen niet, worden niet beschadigd en hoeven niet te worden vervangen. De panelen zijn gemaakt van een duurzaam synthetisch materiaal dat bestand is tegen de meest extreme weersomstandigheden, inclusief sneeuw, vocht, regen, hagel en hitte.

Deze duurzame PermaWood-ombouw is duurzaam, verkleurd niet, is bestand tegen vlekken en hoeft niet te worden geschilderd of gebeitst. Deze ombouwen kunnen indien nodig gemakkelijk met zeep en water worden schoongemaakt. En het mooiste is dat hiervoor geen bomen hoeven te worden gehakt.


Island - Onderhoudsvrije ombouwen standaard
Platinum - Onderhoudsvrije ombouwen standaard
Platinum Elite - Onderhoudsvrije ombouwen standaard

 

 

 

We zijn Europa's grootste leverancier van high-end luxe Hot Tubs en buiten Spa's met veel Hot Tub handelaars over heel Europa.

 

Lees meer over ons.

      

 

 

Artesian Spas heeft een globaal dealer netwerk. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde dealer/showroom. .