+32 (0)3/779.90.92
Home > Features > Maintenance Free Cabinetry Rock Paneling

Maintenance Free Cabinetry Rock Paneling

De als optie verkrijgbare mooie Rock-ombouwen gaan lang mee en zorgen ervoor dat u nog vele extra jaren kunt genieten van een onderhoudsvrije spa. Onderhoudsvrije ombouwen rotten niet, roesten niet, vervormen niet, worden niet beschadigd en hoeven niet te worden vervangen.

De als optie verkrijgbare mooie Rock-ombouwen gaan lang mee en zorgen ervoor dat u nog vele extra jaren kunt genieten van een onderhoudsvrije spa. Onderhoudsvrije ombouwen rotten niet, roesten niet, vervormen niet, worden niet beschadigd en hoeven niet te worden vervangen. De panelen zijn gemaakt van een duurzaam synthetisch materiaal dat bestand is tegen de meest extreme weersomstandigheden, inclusief sneeuw, vocht, regen, hagel en hitte.

Deze duurzame Rock-ombouw is duurzaam, verkleurt niet, is bestand tegen vlekken en hoeft niet te worden geschilderd of gebeitst. Deze ombouwen kunnen indien nodig gemakkelijk met zeep en water worden schoongemaakt. En het mooiste is dat hiervoor geen bomen hoeven te worden gehakt.

 

 

   

 

We zijn Europa's grootste leverancier van high-end luxe Hot Tubs en buiten Spa's met veel Hot Tub handelaars over heel Europa.

 

Lees meer over ons.

      

 

 

Artesian Spas heeft een globaal dealer netwerk. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde dealer/showroom. .