+32 (0)3/779.90.92
Home > Features > Intelligent Control Panels

Intelligent Control Panels

Het dunne en stijlvolle bedieningspaneel aan de bovenkant van de spa is uitgerust met de recentste regeltechnologie voor hot tubs, inclusief wifi-mogelijkheden en meertalige instellingen. Het toetsenbord maakt gebruik van een digitaal regelsysteem met een kleuren lcd-scherm, duidelijk zichtbare gebruikersvriendelijke pictogrammen en voorgeprogrammeerde knoppen waarmee u uw badervaring helemaal aan uw eigen voorkeuren kunt aanpassen.

Island Controls

Island-bedieningselementen

Dankzij de dashboardindeling van de bedieningselementen van de spa kan iedere gebruiker de spa gemakkelijk bedienen. De gebruikersvriendelijke menu’s leiden de gebruiker naar de verschillende opties. Zo kan hij op een eenvoudige manier de temperatuur en zijn verlichtingsvoorkeuren instellen en de massagejets vanaf het gebruikersvriendelijke bedieningspaneel inschakelen.
 
Platinum Elite Controls

Platinum Elite-bedieningselementen

Dit gebruikersvriendelijke toetsenbord beschikt over aanpasbare instellingen, die vanuit een heel brede kijkhoek duidelijk zichtbaar zijn. Het toetsenbord is uitgerust met heel responsieve met rubber afgewerkte toetsen die een bevestigingssignaal laten horen wanneer ze worden ingedrukt. De menu-interface maakt gebruik van duidelijk zichtbare pictogrammen, waardoor de gebruiker de spa heel eenvoudig kan bedienen.
   

We zijn Europa's grootste leverancier van high-end luxe Hot Tubs en buiten Spa's met veel Hot Tub handelaars over heel Europa.

 

Lees meer over ons.

      

 

 

Artesian Spas heeft een globaal dealer netwerk. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde dealer/showroom. .