+32 (0)3/779.90.92
Home > Features > Harman Premium Infinity Media Stereo

Harman Premium Infinity Media Stereo

De Harman Premium Infinity Media Stereo biedt de beste geluidskwaliteit dankzij het gebruik van toonaangevende geluidstechnologie!

Harman Premium Infinity Stereo

Het Harman Premium Infinity Stereo-systeem biedt ultieme geluidsprestaties op basis van meerdere mediaformaten - ook van iPod en mp3-muziekspelers via de ingebouwde aux- of usb-poorten of door middel van de draadloze streamtechniek via Bluetooth.

Het systeem wordt standaard geleverd met een AM/FM-radio, 4 speakers die in de spa ingebouwd zijn, een krachtige subwoofer en een drijvende afstandsbediening.

 

Harman Premium Infinity Cabinet Speakers

De Harman Premium Infinity speakers die in de ombouw geïntegreerd zijn, vormen een mooie aanvulling op het pakket en zorgen voor toonaangevende geluidskwaliteit. Hierdoor kunt u in optimale omstandigheden van uw favoriete muziek genieten terwijl u aan het tuinieren bent, terwijl u in de tuin aan het ontspannen bent of terwijl u samen met vrienden van een BBQ geniet. Dankzij deze luxueuze speakers haalt u een ongeëvenaarde geluidskwaliteit die ongetwijfeld indruk zal maken op de gasten.

We zijn Europa's grootste leverancier van high-end luxe Hot Tubs en buiten Spa's met veel Hot Tub handelaars over heel Europa.

 

Lees meer over ons.

      

 

 

Artesian Spas heeft een globaal dealer netwerk. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde dealer/showroom. .