+32 (0)3/779.90.92
Home > Features > Ergonomic Design

Ergonomic Design

Bij het ontwerpen van onze spa’s maken we geen gebruik van de recentste 3D modelling-software. In feite komt er bij deze fase zelfs geen computermuis aan te pas. We gebruiken wel eenvoudige hulpmiddelen zoals beitels, schuurblokken, vijlen en plamuurmessen om een vloeiend en stijlvol ontwerp te creëren dat perfect op de lichaamsvormen aansluit.

Bij het ontwerpen van onze spa’s maken we geen gebruik van de recentste 3D modelling-software. In feite komt er bij deze fase zelfs geen computermuis aan te pas. We gebruiken wel eenvoudige hulpmiddelen zoals beitels, schuurblokken, vijlen en plamuurmessen. Sterker nog: we zijn trots op de primitieve manier waarop we nieuwe producten creëren.

We maken onze mallen op de ouderwetse manier – we geven ze handmatig vorm. De creatie van de mooie en organische vormen van onze spa’s is veel meer kunst dan wetenschap en het intieme menselijke contact dat in ons proces wordt toegepast, zorgt ervoor dat de prachtige vormen die we maken, gebaseerd zijn op de vorm van het menselijk lichaam.

Onze experts bij Artesian Spas passen ergonomische stoelontwerpen (zowel lounge als gewone stoelen) toe op de binnenkant van onze spa’s. Iedere zitplaats zorgt ervoor dat het gewicht van de gebruiker gelijkmatig wordt verdeeld en dat de gebruiker een correcte houding aanneemt terwijl hij van de krachtige massagetherapie van de Helix™-jets geniet. Op de lange zitplaatsen kunt u zich draaien, zodat niet alleen uw rug, maar ook uw flanken en uw armen worden gemasseerd.

 

 

 

​

We zijn Europa's grootste leverancier van high-end luxe Hot Tubs en buiten Spa's met veel Hot Tub handelaars over heel Europa.

 

Lees meer over ons.

      

 

 

Artesian Spas heeft een globaal dealer netwerk. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde dealer/showroom. .