+32 (0)3/779.90.92
Home > Features > Crystal AOP Water Treatment

Crystal AOP Water Treatment

Crystal AOP - Artesian Spas introduceert een revolutionair water reinigingssysteem. Een groene oplossing met behulp van de combinatie van Artesian's Nature2, microfiltratie, hoge efficiënte circulatie, ProPure Ozone met mengkamer en ultraviolet licht om de meest “advanced oxidation process (AOP)” voor waterzuivering te creeëren.

 

Crystal AOP - Artesian Spas introduceert een revolutionair water reinigingssysteem met behulp van Nature2, microfiltratie, circulatiepomp en ultraviolet licht zuivering om agressieve chemicaliën en irritatie te doen verdwijnen. Dit compleet, versterkte sanitair systeem neemt de onderhoudszorgen over om de spa en zijn onderdelen te onderhouden.

     

Nature2 maakt gebruik van zilver en koper mineralen om op een natuurlijke manier bacteriën en algen te vernietigen.

 

Microfilters verwijderen vuil en olie. (1-5 micron)

 

Circulatie pomp zorgt voor lage gebruikskosten, met een hoog rendement dat tot 30 gallons per minuut filtert. Het ontsmet water meer dan 100 keer per dag. Deze circulatiepomp is cruciaal voor het zuiveringsproces.

 

ProPure Ozone & UV Unit produceert ultraviolet licht in de kwartskamer voor het vernietigen en elimineren van de reproductie van micro-organismen. Gecombineerd met het Artesian’s ProPure Ozon systeem, produceert Crystal AOP een veel meer geavanceerde methode voor een nog zuiverder en schoner spa water.

 

Natuurlijke Ultraviolet Light

Doodt 99,5% van bacteriën

Efficiënt, betrouwbaar & moeiteloos

Eenvoudig onderhoud

Ideaal voor gevoelige huid

UL/CE/EPA Approved
 

 

UVC lichtfotonen penetreren de celwand van micro-organismen en vernietigen het DNA om de kans van reproductie te elimeneren.
 

Elimineert 99% van spa pathogenen. Dit resulteert in een daling van 50-80% voor het gebruik van agressieve chemicaliën.

 

We zijn Europa's grootste leverancier van high-end luxe Hot Tubs en buiten Spa's met veel Hot Tub handelaars over heel Europa.

 

Lees meer over ons.

      

 

 

Artesian Spas heeft een globaal dealer netwerk. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde dealer/showroom. .